taxi bracke

zakelijk vervoer

Laat de filestress aan u voorbij gaan en boek een taxi om u op een belangrijke afspraak te brengen. Zo kan u nog wat werken of even rust nemen tijdens de autorit. We komen u thuis of op uw werkplek oppikken en brengen u veilig en tijdig ter plaatse. We blijven, als u dit wenst, standby om u na afloop van uw meeting meteen terug te voeren.
Bovendien kan u op die manier zonder zorgen een glaasje nuttigen tijdens uw bussiness lunch. 

Ook uw (buitenlandse) collega’s of klanten vervoeren wij zowel tijdens de werkuren als erna. Een bedrijfsfeestje, teamuitstap of sightseeingtoer,… het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Wenst u tijdens uw zakelijk vervoer gebruik te maken van een tapasschotel of een assortiment broodjes? Dan kan u gebruik maken van onze feestformule.

 

24/7 tot uw dienst!

Ten allen tijde kan u rekenen op een discrete en persoonlijke service. Elke passagier behandelen we als koning. Onze wagens zijn uiterst comfortabel ingericht en piekfijn verzorgd. Dankzij onze ervaring op de Belgische wegen kunnen wij er voor zorgen dat u steeds tijdig ter plaatse bent (afgezien van onvoorziene verkeersproblemen natuurlijk).

Taxi Bracke heeft ondertussen ook een grote wagen in zijn wagenpark.

Deze wagen heeft plaats voor 17 personen.

Heeft U binnenkort een teambuilding of een groot evenement gepland dan zijn wij de geschikte vervoersdienst voor U.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bus 17 plaatsen

Voor het zakelijk vervoer gebruiken wij onze stijlvolle wagen.

Vraag Uw offerte aan!

De onderstaande vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen. U kan uw aanvraag pas versturen als u de controle heeft voltooid.
CAPTCHA